В миналото хората са търсили помощ от вещици и шамани,

...
 
В миналото хората са търсили помощ от вещици и шамани,
Коментари Харесай

Как да привлечем любовта с помощта на Фън Шуй

 

В предишното хората са търсили помощ от вещици и шамани, с цел да привлекат обичан човек. Сега към този момент не е нужно да слагаме прахуляк от опашка на змия и паяшки крайници в супата на определения, а можем да използваме надалеч по -естетични и приятни техники. Например  Фън Шуй.

 

Символи, които работят

Вода

Разбира се, в всекидневието в никакъв случай не би ни хрумнало да свързваме да вземем за пример кавгите ни с обичания човек с аквариума, изравен в къщата вдясно от входната врата. Глупаво, нали? Но множеството специалисти по фън шуй биха придали сериозно значение на такова „ малко нещо “! В края на краищата факт е, че съгласно ученията не можете да поставяте водни знаци вдясно от входа на къщата (отдясно, когато стоите на прага, обърнати навън). Това може да се трансформира в тласък за развиването на любовни ползи отвън брака. Вместо това знаците на водата би трябвало да бъдат сложени вляво от вратата. Тези инструкции се ползват без значение дали знаците са вътре или отвън дома. Семействата с басейни би трябвало да бъдат изключително деликатни за местоположението им. Басейнът не трябва да е вдясно от входната врата (гледайки през вратата),

 

Цветя

Също по този начин бъдете доста деликатни с цветята в спалнята. Цветята в спалнята значат, че в живота ви ще има доста дами противници. Не се съгласявайте да окачвате фотоси на цветя или по този начин наречените художествени изображения на голи дами в спалнята. Ако брачният партньор ви упорства за това, закачете тези фотоси в кабинета или друга част на къщата, само че не и в спалнята си. Има единствено едно изключение. Това са божурите – живи или на картина. Картината с божури се счита за доста мощен любовен амулет във Фън Шуй. Ако сте самотно момиче и желаете да се омъжите, на входа на спалнята би трябвало да поставите картина с божури (и, в случай че е допустимо, живи божури). Ако към този момент сте женени, божурите в спалнята ще създадат брачна половинка ви по -любящ, само че има заплаха той да огледа встрани. Ето за какво идеалният вид е картина с божури в хола.

 

Огледала

Още по -малко желателно от съществуването на цветя е съществуването на огледала (или всевъзможни отразяващи повърхности), които отразяват брачното легло. Огледалата, обърнати към леглото, водят до това, че трети страни основават проблеми сред съпрузите. Ако огледалото във вашата спалня не отразява леглото, това не е проблем. Трябва да се кажат няколко думи за огледалните тавани – по този начин обичаният от доста модерни двойки фон може да сътвори доста проблеми за брака и сериозните любовни връзки.

 

Ако наоколо няма обичан човек …

Вашата фантазия да срещнете обич може да се материализира в картина, изобразяваща влюбена двойка или знак на такава, и да бъде сложена на входа на жилището или стая, за предпочитане на стената против вратата, тъй че незабавно да притегли погледа ви.

 

Символите за сдвояване, които украсяват дома ви, способстват за привличането на брачни сътрудници. Те символизират естествената композиция от два правилото – мъжки и женски. Най -ярките сдвоени знаци на Фън Шуй са чифт мандаринови патици, чифт риби или чифт следи, символизиращи следите на Буда. Можете обаче да поставите всевъзможни знаци, които символизират любовта – лебеди, гълъби, фигури на мъж и жена и други изображения. Основното нещо е да имате двама и безусловно да са разнополови!

Кристалите са един от най -добрите знаци на Майката Земя. Ако кристалът бъде подложен в югозападния ъгъл на спалнята, той ще донесе благополучие в сантиментална връзка. Преди да поставите или окачите кристала, той би трябвало да се почисти, като се потопи в морска солена вода за седем дни. Ако желаете мъж да приказва за възприятията си, кристалът би трябвало да бъде емфатичен.

Но не забравяйте, че с изключение на фън шуй, във вашата „ любовна запарка “ би трябвало да бъдат включени и други съставки, като вярата в себе си и в триумфа на вашите проекти!

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР